خواص لیمو عمانی با چای سبز و نبات برای کبد و فشار خون
خواص گوشت گاو دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع
خواص گوشت گاو خواص گوشت گاو دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت گاو به عنوان …
عوارض زیتون شور در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض زیتون شور عوارض زیتون شور در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زیتون شور یکی از چاشنیهای …
خواص سویا برای زنان و کودکان و بدنسازی و مو و افزایش قد
خواص سویا خواص سویا برای زنان و کودکان و بدنسازی و مو و افزایش قد در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خواص سویا سویا از نظر طب سنتی معتدل …
خواص لیمو عمانی
خواص لیمو عمانی با چای سبز و نبات برای کبد و فشار خون در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
لیمو عمانی به لحاظ طب سنتی دارای خواص سرد و خشک میباشد، همچنین ۱۰۰ گرم از آن در حدود ۱۸۰ کالری انرژی دارد.
لیمو عمانی تا حد زیادی به عنوان مصلح و بهبود دهنده خواص خوراکی شناخته میشود، که به منظور بهبود عملکرد معده و کبد، جلوگیری از جوشش و غلیان صفرا و خون واکنش مثبتی دارد و به مزاج گرم معده و کبد کمک مینماید.
لیمو عمانی خاصیت ضد نفخ دارد و به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کرده و همچنین برای بهبود سرماخوردگی و الیتام دهنده ی سرفه موثر میباشد. همچنین دستگاه گوارش را تقویت میکند.
این میوه حاوی ترکیب پپتین است که میتواند با کاهش کلسترول بد خون از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید.
لیمو عمانی خواصی دارد که میتواند اشتها را افزایش دهد و به عنوان یک منبع غنی از کلسیم و پتاسیم شناخته میشود.
با افزودن لیمو عمانی به غذاها و ترکیب مواد آن، جذب آهن توسط سلولهای بدن را افزایش میدهد و به درمان تصلب شرایین و گرفتگی عروق کمک میکند.
ترکیبی از لیمو عمانی با چای و گل گاو زبان میتواند در کاهش فشار، چربی و کلسترول مؤثر باشد. بیماران قلبی نیز میتوانند از لیمو عمانی یا پودر آن در تهیه سالادها و غذاهای مختلف بهرهبرند.
خواص لیمو عمانی در مقایسه با لیمو تازه، بهطور کلی یکسان بوده و پس از خشک شدن تقریباً ۷۰ تا ۸۰ درصد از خواص آن باقی میماند، با این تفاوت که مقدار ویتامین C در لیمو تازه بیشتر است.
لیمو عمانی خنککننده است و مصرف آن به همراه غذاهای گرم میتواند التهاب و گرمای غذا را ملایم نماید و درمان افتتاحی و التهاب معده را تسکین دهد.
همچنین لیمو عمانی جلوگیری از پیری زودرس را نیز ممکن میسازد و از وقوع فلج کودکان جلوگیری میکند.
نکتهی مهم این است که لیمو عمانی باید در محیطی بسته، خنک و خشک و دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری شود. همچنین معمولاً با ترکیب تخمها از لیمو عمانی پیش از استفاده برای جلوگیری از تلخ شدن آن، خارج میشوند.
در درمان تبهای صفراوی و تبهای دموی نیز بهکار میرود و تاثیر خنک کننده درمان کردن سردردهای گرم را دارد. همچنین به عنوان پادزهر برای سموم حیوانی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
خواص لیمو عمانی با چای سبز
لیمو عمانی به دلیل دارا بودن خواص اسیدی، به عنوان یک ماده ضد عفونیکننده قوی شناخته میشود. این میوه یک نوع لیمو ترش دیگر است و از درختان خانوادهی نارنج بهوجود میآید. لیمو عمانی در حالت تازه، دارای رنگ خردلی و طعم بسیار ترش است بهطوری که تازهاش به تنهایی مصرف معمولاً مناسب نیست. به همین دلیل، این میوه را معمولاً در آفتاب خشک میکنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد. مواد موجود در لیمو عمانی شامل ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامینها، بهویژه ویتامین C و مواد فرار میشوند. از مهمترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاهی میتوان به لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، ۱ و ۸ سینئول و لینالول اشاره کرد. این میوه از نظر مقادیر کلسیم و پتاسیم غنی است و به عنوان یک ماده کاهنده فشار خون و کلسترول در خون شناخته میشود. مصرف دمکرده لیمو عمانی معمولاً با چای و گل گاو زبان در کاهش فشار خون مؤثر است، حتی برای افرادی که فشار خون طبیعی دارند. به این ترتیب، مصرف دمکرده لیمو عمانی با عسل یا نبات نیز پیشنهاد میشود.
خواص لیمو عمانی با نبات
دم کرده لیمو عمانی، به خصوص همراه با نبات، برای افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، میتواند مفید باشد. این نوع دمکرده لیمو عمانی همچنین با چای و گل گاوزبان میتواند در کاهش فشار خون، میزان چربی و کلسترول خون مؤثر باشد و به بهبود گرفتگی عروق کمک کند. افراد سالم میتوانند این نوع دمکرده لیمو عمانی را با عسل یا نبات مصرف کنند و بیماران قلبی نیز میتوانند از لیمو عمانی یا پودر آن در تهیه انواع سالادها استفاده کنند.
خواص لیمو عمانی برای کبد
لیمو عمانی به عنوان یک محرک کبد شناخته میشود و به دفع اسید اوریک و سایر سموم از بدن کمک میکند. این میوه در طب سنتی برای سمزدایی از کبد و بهبود عملکرد کیسه صفرا بهرهبرداری میشود. از خانوادهی لیموها، لیمو عمانی طعم ترشی دارد. ویتامین C موجود در لیمو عمانی تازه، به عنوان یک آنتیاکسیدان در بدن عمل میکند و میتواند در درمان و پیشگیری از کبد چرب مؤثر باشد.
خواص لیمو عمانی برای فشار خون
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای پتاسیم که در آن وجود دارد، میتواند به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و با تقویت عضلات قلب، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد. این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C نسبت به سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده فشار خون و چربی خون شناخته میشود. مصرف دمکردهی لیمو عمانی همراه با چای و گل گاوزبان به کاهش فشار خون مؤثر است و برای افراد با فشار خون طبیعی نیز توصیه میشود که آن را با عسل یا نبات مصرف کنند.
خواص لیمو عمانی برای دیابت
خواص لیمو عمانی برای پوست
وجود اسید سیتریک در لیمو عمانی باعث میشود که خشکی پوست کاهش یابد. افرادی که دارای پوست چرب میباشند، بیشتر از دیگران به مشکلات مانند جوش و آکنه دچار میشوند. مصرف چای حاوی لیمو عمانی به علت خاصیت آنتیبیوتیکی که دارد، میتواند از رشد باکتریها بر روی پوست جلوگیری کرده و به درمان جوش صورت و آکنه کمک نماید. همچنین، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه به رفع چین و چروکهای پوست و جوانسازی آن کمک میکنند.