;
نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز - چلوگوشت
نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

نکات پخت کلوچه قندی نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کلوچه قندی بسیار …

نکات پخت دونات و علت سفت شدن و فوت کوزه گری دونات

نکات پخت دونات و علت سفت شدن و فوت کوزه گری دونات

نکات پخت دونات نکات پخت دونات : آیا شما با انواع دونات آشنا هستید؟ اگر دلتان یک شیرینی خوشمزه و میان وعده ای دارای تزیینات جذاب می‌خواهد، به دنبال یک دونات بسیار …

نکات پخت خورشت گل کلم + بهترین غذای ممکن برای شام در این فصل

نکات پخت خورشت گل کلم + بهترین غذای ممکن برای شام در این فصل

نکات پخت خورشت گل کلم نکات پخت خورشت گل کلم و راز خوشمزگی خورشت گل کلم خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش گل کلم، …

نکات پخت بوقلمون

طرز پخت بوقلمون در قابلمه فیلم آموزش پخت بوقلمون طرز تهیه بوقلمون با برنج مدت زمان پخت بوقلمون در قابلمه زمان پخت بوقلمون در زودپز طرز پخت بوقلمون اب پز زمان پخت گوشت بوقلمون در قابلمه نی نی سایت طرز پخت سینه بوقلمون در قابلمه

نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلفی پخته می شود.

اندازه بوقلمون

پختن غذا با گوشت بوقلمون بسیار لذیذ است پس برای هر نفر از نیم کیلو گرم بوقلمون تازه استفاده کنیم، وقتی از مواد درجه یک استفاده کنیم اشپزی دلنشین میشود.

کسانی که گوشت بوقلمون را دوست دارند بهتر است از ۲۰۰ گرم گوشت اضافه تر برای پخت استفاده کنند در نظر داشته باشید مقدار گوشت را در یخچال و یا فر جابجا کنید.

کدام بوقلمون از نظر کیفت بهتر است؟

بهتر است برای پختن گوشت بوقلمون از گوشت تازه استفاده کنید اما اگر بوقلمون در دسترس نبود از یخ زده آن استفاده کنید فقط اطمینان داشته باشید که بوقلمون در ظرف های درب بسته نگهداری میشود؛

اگر میخواهید از یک کیلو گرم بوقلمون یخ زده برای وعده غذایی استفاده کنید بهتر است از ۱۰ ساعت قبل ان را از فریزر بیرون بیاورید تا برای طبخ در وقت مناسب اماده شود؛

وقتی اجازه دهید یخ بوقلمون اب شود به مدت دوروز میتوان ان را در یخچال نگه داری کنید.

اگر پخت بوقلمون خوبی میخواهید باید از چاشنی های  متفاوت استفاده کنید.

برای داشتن بوقلمون شکم پر بهتر است اول مواد طعم دهنده را جداگانه اماده کنید و بعد در ۳۰ دقیقه اخر ان را به داخل شکم بوقلمون بریزید.

طعم دار کردن گوشت بوقلمون

برای داشتن بوقلمون لذیذ بهتر است از گوشت سینه یا ران در طبخ غذا استفاده کنید که مرحله ی طعم دار کردن گوشت بسیار مهم است اگر گوشت به خوبی مزه دار شود غذای کاملا خوشمزه ایی به دست میاید.

تاثیر سبزیجات خشک در غذا

برای پخت و طعم دار کردن گوشت سفید یا قرمز سبزیجات خشک شده تاثیر فراوانی در طبخ غذاها دارند.

با استفاده از اویشن کوهی، مقدار کمی مرزه خشک شده، شوید کوهی و رزماری خشک را با هم دیگر ترکیب کنید

وقتی این کار را انجام دادین حالا از مقدار خیلی کم روغن زیتون بدون بو، نمک و لیموترش خشک شده بر روی گوشت بمالید

بگذارید مزه دار شود و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.

برای مزدار شدن گوشت میتوان از ادویه جات متفاوت استفاده کرد مثل فلفل سیاه، پودر پاپریکا،

پودر سیر، جوز هندی،زردچوبه، فلفل قرمز و سماق کوهی و با مخلوط کمی روغن های گیاهی گوشت را طعم دهید ،

این مواد برای طعم دهی به گوشت بوقلمون بسیار تاثیر گذار است و باعث لطافت و هضم بهتر گوشت میشود.

طرز پخت بوقلمون در قابلمه فیلم آموزش پخت بوقلمون طرز تهیه بوقلمون با برنج مدت زمان پخت بوقلمون در قابلمه زمان پخت بوقلمون در زودپز طرز پخت بوقلمون اب پز زمان پخت گوشت بوقلمون در قابلمه نی نی سایت طرز پخت سینه بوقلمون در قابلمه

مصرف ابلیمو یا سرکه

سرکه و یا ابلیمو بهترین نوع در طبخ انواع گوشت است که طرفداران خاص خودش را دارد این طعم دهنده ها در سطح بین المللی حرف اول را میزند.

اگر میخواهید گوشت را مزه دار کنید بهتر است از مقدار کمی اب لیمو ترش تازه،نمک،سرکه

و انواع ادویه جات پودر شده با استفاده از یک سرنگ بزرگ به قسمت های متفاوت از جمله سینه گوشت بوقلمون تزریق کنید.

با استفاده از این روش میتوان بافت گوشت بوقلمون را به خوبی طعم دار کرد که باعث ترد و خوشمزه شدن گوشت میشود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.