نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما …
نکات پخت ماهی و راز خوشمزگی ماهی و انواع روش پخت ماهی
نکات پخت ماهی نکات پخت ماهی و راز خوشمزگی ماهی و انواع روش پخت ماهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بوی نامطبوع نشانگر کهنگی ماهی …
نکات پخت خورش بامیه و راز خوشمزگی خورش بامیه خوشمزه و خانگی
نکات پخت خورشت بامیه نکات پخت خورش بامیه و راز خوشمزگی خورش بامیه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از …
نکات پخت بوقلمون
نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلفی پخته می شود.
اندازه بوقلمون
پختن غذا با گوشت بوقلمون بسیار لذیذ است پس برای هر نفر از نیم کیلو گرم بوقلمون تازه استفاده کنیم، وقتی از مواد درجه یک استفاده کنیم اشپزی دلنشین میشود.
کسانی که گوشت بوقلمون را دوست دارند بهتر است از ۲۰۰ گرم گوشت اضافه تر برای پخت استفاده کنند در نظر داشته باشید مقدار گوشت را در یخچال و یا فر جابجا کنید.
کدام بوقلمون از نظر کیفت بهتر است؟
بهتر است برای پختن گوشت بوقلمون از گوشت تازه استفاده کنید اما اگر بوقلمون در دسترس نبود از یخ زده آن استفاده کنید فقط اطمینان داشته باشید که بوقلمون در ظرف های درب بسته نگهداری میشود؛
اگر میخواهید از یک کیلو گرم بوقلمون یخ زده برای وعده غذایی استفاده کنید بهتر است از ۱۰ ساعت قبل ان را از فریزر بیرون بیاورید تا برای طبخ در وقت مناسب اماده شود؛
وقتی اجازه دهید یخ بوقلمون اب شود به مدت دوروز میتوان ان را در یخچال نگه داری کنید.
اگر پخت بوقلمون خوبی میخواهید باید از چاشنی های متفاوت استفاده کنید.
برای داشتن بوقلمون شکم پر بهتر است اول مواد طعم دهنده را جداگانه اماده کنید و بعد در ۳۰ دقیقه اخر ان را به داخل شکم بوقلمون بریزید.
طعم دار کردن گوشت بوقلمون
برای داشتن بوقلمون لذیذ بهتر است از گوشت سینه یا ران در طبخ غذا استفاده کنید که مرحله ی طعم دار کردن گوشت بسیار مهم است اگر گوشت به خوبی مزه دار شود غذای کاملا خوشمزه ایی به دست میاید.
تاثیر سبزیجات خشک در غذا
برای پخت و طعم دار کردن گوشت سفید یا قرمز سبزیجات خشک شده تاثیر فراوانی در طبخ غذاها دارند.
با استفاده از اویشن کوهی، مقدار کمی مرزه خشک شده، شوید کوهی و رزماری خشک را با هم دیگر ترکیب کنید
وقتی این کار را انجام دادین حالا از مقدار خیلی کم روغن زیتون بدون بو، نمک و لیموترش خشک شده بر روی گوشت بمالید
بگذارید مزه دار شود و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای مزدار شدن گوشت میتوان از ادویه جات متفاوت استفاده کرد مثل فلفل سیاه، پودر پاپریکا،
پودر سیر، جوز هندی،زردچوبه، فلفل قرمز و سماق کوهی و با مخلوط کمی روغن های گیاهی گوشت را طعم دهید ،
این مواد برای طعم دهی به گوشت بوقلمون بسیار تاثیر گذار است و باعث لطافت و هضم بهتر گوشت میشود.
مصرف ابلیمو یا سرکه
سرکه و یا ابلیمو بهترین نوع در طبخ انواع گوشت است که طرفداران خاص خودش را دارد این طعم دهنده ها در سطح بین المللی حرف اول را میزند.
اگر میخواهید گوشت را مزه دار کنید بهتر است از مقدار کمی اب لیمو ترش تازه،نمک،سرکه
و انواع ادویه جات پودر شده با استفاده از یک سرنگ بزرگ به قسمت های متفاوت از جمله سینه گوشت بوقلمون تزریق کنید.
با استفاده از این روش میتوان بافت گوشت بوقلمون را به خوبی طعم دار کرد که باعث ترد و خوشمزه شدن گوشت میشود.
فوت و فن پخت بوقلمون
پخت بوقلمون، یکی از چالشهای آشپزی است که نیازمند مهارت و دقت است. انتخاب بوقلمون تازه و با کیفیت، اولین گام در این مسیر است. مرینیت کردن بوقلمون با مواد معطر و طعمدهنده، طعم و عطر بینظیری به آن میبخشد. پخت بوقلمون در فر با حرارت مناسب و زمان کافی، باعث میشود گوشت آن به خوبی پخته و نرم شود. استفاده از دماسنج برای اطمینان از پخت کامل گوشت، از خشک شدن یا خام ماندن آن جلوگیری میکند. استراحت دادن به بوقلمون پس از پخت، باعث میشود آب آن به طور یکنواخت در گوشت پخش شود و طعم بهتری داشته باشد. سرو بوقلمون با سسها و دورچینهای متنوع، تکمیلکننده این غذای مجلسی است.