نکات پخت اکبر جوجه و 6 راز خوشمزگی اکبر جوجه - چلوگوشت
نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. زرشک‌پلو یکی از انواع …

نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی

نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی

نکات پخت مربای آلبالو نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای آلبالو، یکی …

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از آبگوشت های بسیار خوشمزه، آبگوشت …

نکات پخت اکبر جوجه

راز خوشمزگی اکبر جوجه طرز تهیه اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه ساده طرز تهیه اکبر جوجه شمالی طرز تهیه اکبر جوجه در فر طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه

نکات پخت اکبر جوجه و ۱۰ راز خوشمزگی اکبر جوجه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.اکبر جوجه یکی از غذاهای نسبتا جدید و شمالی است که توسط علی اکبر کلبادی اختراع شد.

مواد لازم

ران مرغ۲ عدد کامل
زعفران دم کردهنصف فنجان
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
آب پیاز۳ قاشق غذاخوری
کره۳۰ گرم
رب انار به مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آب جوشنصف لیوان
آب سرد۲ لیوان
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه اکبر جوجه بدون پوست باید ابتدا دو لیوان آب سرد را در کاسه بریزید و ۲ قاشق آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید. توجه کنید که نمک را به حدی بریزید که آب شما شور نشود.

در این مرحله باید ران مرغ را به خوبی بشویید و بعد از آن به کاسه آب و آبلیمو و نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا ران ها به مدت یک ساعت و نیم یا بیشتر در کاسه بماند تا مزه دار شود.

در این مرحله باید ران های مرغ را از کاسه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید ، سپس باید آب پیاز را به همراه زعفران و فلفل و سیر رنده شده به آن اضافه کنید و با دست ماساژ دهید و نیم ساعت زمان دهید تا مزه بگیرد.

در این مرحله باید یک تابه بردارید که کمی هم گود باشد و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود و مرغ را در تابه قرار دهید تا سرخ شود ، سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم خوب سرخ شود.

در این مرحله باید نیمی از کره که نرم شده است را به قسمت سرخ شده مرغ بمالید و باقی را در روغن بریزید.وقتی که طرف دیگر مرغ سرخ شد باید نصف لیوان آب جوش را به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و یک ساعت زمان دهید تا خوب بپزد.

بعد از گذشت یک ساعت اکبر جوجه شما آماده است ، آن را از تابه خارج کنید و پوست ان را جدا کنید.حالا در ظرف بریزید و همراه با برنج و رب انار سرو کنید.

راز خوشمزگی اکبر جوجه طرز تهیه اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه ساده طرز تهیه اکبر جوجه شمالی طرز تهیه اکبر جوجه در فر طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه

نکته اول

برای تهیه اکبر جوجه بهتر است که از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا روغن خوراکی چرا که مصرف روغن کمتر می شود.

نکته دوم

در حین سرخ کردن اکبر جوجه دقت کنید که تکه های پیاز را از مرغ جدا کنید تا نسوزند.

نکته سوم

معمولا اکبر جوجه برنج کته سرو می شود.

نکته چهارم

مرغ مناسب برای تهیه اکبر جوجه ، جوجه یک ماهه یا مرغ زیر یک سال است.

نکته پنجم

استفاده از کره برای سرخ کردن اکبر جوجه طعم متفاوتی به آن می دهد.

نکته ششم

برای اینکه اکبر جوجه شما سفت نشود در مراحل تهیه اکبر جوجه پوست مرغ را جدا نکنید.

فوت و فن اکبر جوجه

اکبر جوجه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار شمالی است که با مرغ، رب گوجه فرنگی، کره و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود. برای تهیه یک اکبر جوجه خوشمزه و حرفه‌ای، می‌توانید از چند فوت و فن ساده استفاده کنید. ابتدا، مرغ را به خوبی بشویید و با آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید. سپس، مرغ را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خوش‌رنگ شود و به مرغ اضافه کنید. کره، آب، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در نهایت، اکبر جوجه را با برنج زعفرانی و کره سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 شهریور 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.