نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل
نکات پخت گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و علت خوردن دوغ و گوشفیل
نکات پخت گوشفیل نکات پخت گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و علت خوردن دوغ و گوشفیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. “گوش فیل” یکی از …
نکات آشپزی جالب | 20 نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها
نکات آشپزی جالب نکات آشپزی جالب | ۲۰ نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آشپزی دنیایی است که نکات جالبی در خود …
نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی
نکات پخت مربای آلبالو نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای آلبالو، یکی …
نکات پخت پیتزا پپرونی
نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا پپرونی در حال حاضر به یکی از محبوبترین پیتزاهای جهان تبدیل شده است و تاریخچه آن به سال ۱۹۱۹ در شهر نیویورک در آمریکا برمیگردد. در آن زمان، مهاجران ایتالیایی که در قرن بیستم به آمریکا مهاجرت کرده بودند، غذاهای خاص خود را با غذاهای محلی آمریکا ترکیب کردند و این ترکیبات جالب باعث معرفی پیتزا پپرونی به دنیا شد. در این مقاله، به شما طرز تهیه یک پیتزا پپرونی مخصوص و خوشمزه را آموزش میدهیم.
پپرونی یک نوع سوسیس است که از ترکیب گوشت و فلفل تهیه میشود و کلمه “پپرونی” به معنی “فلفل” در زبان ایتالیایی است. به دلیل استفاده از فلفل در ترکیب سوسیس پپرونی، این نام به آن اطلاق شده است. هنگامی که مهاجران ایتالیایی به آمریکا رسیدند، فرهنگ غذایی و غذاهای خوشمزه خود را نیز با خود به آمریکا آوردند. پاستا و پیتزا به تدریج در آمریکا نیز مورد پسند قرار گرفتند. بنابراین، تاریخچه پیتزا پپرونی به سال ۱۹۱۹ و شهر نیویورک در آمریکا برمیگردد.
آشنایی با مواد پیتزا پپرونی
ترکیبات پیتزا پپرونی شامل پنیر پیتزا، سیر رنده شده، روغن زیتون، پنیر پارمزان، سس گوجه فرنگی و سوسیس پپرونی است. این پیتزا با تمام این مواد، کمبودی بسیار خوشمزه و لذیذ دارد. برای تهیه سریع و خوشمزه پیتزا پپرونی، میتوانید از خمیر پیتزا آماده استفاده کنید.
کالری پیتزا پپرونی
هر یک تکه مثلثی پیتزا پپرونی ۲۵۰ الی ۳۰۰ کالری دارد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
سوسیس پپرونی ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای تهیه پیتزا پپرونی رستورانی، ابتدا فلفل دلمهای را شسته و کلاهک آن را برداشت کرده و محتویات داخل آن را کاملاً خالی میکنیم. سپس فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد میکنیم و آن را در یک گوشه تخته آشپزخانه جمع میکنیم.
در مرحله بعد، سوسیس را به صورت ورقهورقهای برش میدهیم. همچنین گوجه فرنگی را نیز شسته و محتویات داخل آن را خالی میکنیم. قسمت گوشتدار گوجه فرنگی را نیز به صورت مکعبهای ریز خرد میکنیم و در یک بشقاب قرار میدهیم.
سپس فر را روشن کرده و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. خمیر پیتزا آماده شده را در قالب مورد نظر پهن میکنیم و با دست روی آن فشار میدهیم تا همه نقاط قالب به صورت یکسان حجم داشته باشند.
سپس سس کچاپ را روی خمیر میریزیم و با کف قاشق آن را روی خمیر پخش میکنیم تا تمامی نقاط خمیر به صورت یکنواخت با سس پوشیده شوند. در ادامه، نصفی از پنیر پیتزا را روی سس میریزیم و آن را به صورت یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش میکنیم.
در مرحله بعد، سوسیس پپرونی خرد شده و فلفل دلمهای و گوجه فرنگیهای خرد شده را به ترتیب و به شکل شکیل روی خمیر پیتزا میچینیم. در آخر، میتوانید به میزان دلخواه آویشن را روی مواد پیتزا پاشید و باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح مواد بریزید.
توجه داشته باشید که پنیر پیتزا باید تمام مواد را به طور کامل بپوشاند. سپس ظرف پیتزا را در قسمت بالایی از فر قرار داده و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۲۰ دقیقه پخت میکنیم. در نهایت، میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر، قالب را در طبقه اول فر قرار داده و گریل را روشن کنید تا به مدت ۵ دقیقه سطح پیتزا نیز برشته و طلایی شود. پیتزا پپرونی آماده شده را از فر خارج کرده و با سس کچاپ سرو کنید.
آموزش پیتزا پپرونی با قارچ
برای تهیه این پیتزا به روش ایتالیایی و آمریکایی، اصولاً فقط از سوسیس پپرونی استفاده میشود. اما اگر دوست دارید طعم و ظاهر پیتزا را تغییر دهید و آن را زیباتر کنید، میتوانید از قارچ نیز استفاده کنید. برای اضافه کردن قارچ، میتوانید حدود ۱۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقهای خرد کرده و روی پیتزا قرار دهید.
آموزش تهیه خمیر پیتزا پپرونی
یکی از عناصر اصلی و مهم پیتزا، خمیر آن است. استفاده از خمیر آماده میتواند باعث کاهش کیفیت پیتزای ما شود و نمیتوانیم حاصلی مشابه پیتزاهای رستورانی با کیفیت بدست آوریم. برای تهیه پیتزا با حداکثر کیفیت، بهتر است از خمیر خانگی استفاده کنیم.