تزیین برنامه هفتگی مدرسه فانتزی رنگی رنگی زیبا و جذاب
مدل پالتو زمستانی + زیباترین مدل پالتوهای زمستانی را اینجا ببینید
مدل پالتو زمستانی مدل پالتو زمستانی + زیباترین مدل پالتوهای زمستانی را اینجا ببینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پالتو از لباس های پر طرفدار و …
مدل مانتو مجلسی با پارچه کرپ مختلف بسیار زیبا و شیک
مدل مانتو مجلسی با پارچه کرپ مدل مانتو مجلسی با پارچه کرپ مختلف بسیار زیبا و شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مانتوهای مجلسی قیمت بالاتری نسبت به …
مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه جدید و زیبا
مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه جدید و زیبا برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباس شب از …
تزیین برنامه هفتگی
تزیین برنامه هفتگی مدرسه فانتزی رنگی رنگی زیبا و جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
هدفمندی: بگذارید با این سوال شروع کنیم، آدمی که هدف ندارد برنامه ریزی را می خواهد برای چه چیزی؟ بیکاری نیازی به برنامه ریزی ندارد یا اینکه ما یک سری کارهای جسته گریخته انجام دهیم و اتصال این کارها به همدیگر ما را به هیج جایی نرساندن اصلا برنامه نمی خواهد حتی انسان بی هدف با برنامه ریزی، لذت زندگی را از دست میدهد پس صادقانه بگوییم اگر فردی بی هدف هستید شما اصلا نیازی به برنامه ریزی ندارید ولی برعکس اگر فردی هدفمندی هستید و می دانید که در پایان یک بخشی از زندگیتان قرار است به چه دستاوردهایی برسید چاره ای جز برنامه ریزی ندارید، شما باید از زمان درست استفاده کنید و برنامه ریزی هنر استفاده درست از زمان است.
اولویت بندی: در طول یک روز ما محدودیت زمان و توان داریم. همین باعث می شود که در هر روز ما بتوانیم فقط به تعداد محدودی از کارها برسیم. اگر کارهایی که ما در طول روز آنها را انجام میدهیم در مسیر اهدافمان نباشد انگار روزها سپری می شوند و ما برای رسیدن به اهدافمان هیچ کاری نمی کنیم.
چه کارهای بوجود می آید و مانع حرکت ما به سمت اهدافمان میشود؟ وسوسه ها، ایده ها، پیشنهادهای جدید، کارهایی که به ناگهان به ذهنمان میرسد و اینجاست که ما باید با دیسیپلین تمام هنر اولویت بندی خود را به خرج دهیم و از بین کارهایی که در ذهنمان است تا آنها را انجام دهیم، اولویت بالا را به کارهایی دهیم که ما را به سمت اهدافمان می برند.
اما متاسفانه ممکن است شما کارها با اولویت پایین را انجام دهید در پایان روز حس خوب انجام دادن کار و مفید بودن به شما دست دهد و در کنارش احساس خستگی کمی و با خود بگویید روزی بسیار پر بار داشتم اما در واقعیت شما بر روی تردمیل دویده اید و درجا زدید به عبارتی به سمت هدفتان حرکت نکرده اید. پس هدفمندی و هنر اولویت بندی دو پیش نیاز اساسی برای برنامه ریزی است.
ما برای هر بازه زمانی می توانیم برنامه ریزی کنیم. برنامه ریزی سالانه، شش ماهه، فصلی، ماهانه و … در حقیقت هر چه بازه زمانی کوتاه تری را که به زمان حال نزدیک تر است را انتخاب کنیم به همان نسبت کیفیت برنامه ریزی ما بالاتر می رود و به همان نسبت جزئیات برنامه ما بیشتر است.
بله ما می توانیم از حالا برای سال آینده خود برنامه ریزی کنیم اما برنامه ریزی که از الان برای هفته آینده یا ماه آینده انجام می دهیم کیفیتش با برنامه ریزی برای سال آینده متفاوت است ما هر چه از الان به بازه های زمانی دورتری فکر می کنیم کیفیت برنامه ریزی ما کلی گویی می شود و هر چه از الان به بازه زمانی نزدیکتری فکر می کنیم برنامه ریزیمان دقیق تر می شود و ما به هر دو احتیاج داریم یعنی ما باید از حالا بدانیم برای سال بعد میخواهیم چه کار انجام دهیم و نیز بدانیم که از الان برای فردا، هفته آینده و ماه بعد چه کارهایی باید انجام دهیم و اتصال هوشمندانه اینها است که نتایج بیشتری می گیریم و باعث می شود ما در زندگی رشد کنیم.
برنامه ریزی هفتگی : برنامه ریزی اصولی مسیر رسیده به رشته و رتبه دلخواهت رو هموار تر میکنه و به ثانیه به ثانیه زندگیت نظم میده.
برنامه ریزی هفتگی ابتدایی ترین کاری که لازم است برای برنامه ریزی هفتگی انجام دهید این است که پتانسیل و ظرفیت خود را برای شروع مطالعه معین کنید ؛ دقت داشته باشید که باید این مقدار ظرفیت را به مرور زمان افزایش دهید.
برنامه ریزی هفتگی : اگر به طور مثال برای شروع ظرفیت مطالعه ی روزانه ی خود را ۵ ساعت پیش بینی میکنید میبایست با برنامه ریزی و حساب شده این مقدار را به ۸ الی ۱۰ ساعت برسانید. در این مورد نمیتوان نسخه ای یکسان برای همه پیچید . میزان ساعات مطالعه به ظرفیت و بزرگی هدف شما بستگی دارد. هرگز لازم نیست که برای شروع برنامه ای پیچیده و سنگین تدارک ببینید.
برنامه ریزی هفتگی : برای تعیین ظرفیت مطالعه روزانه ی خود،لازم است ساعت مورد نیاز برای مطالعه ی هر درس را با توجه به اهمیت , میزان سختی و آسانی , تبحر و تسلط مشخص کنید. دقت کنید هدف در این مقوله نقش پررنگی دارد. اگر با خود قرار گذاشته اید در آزمون کنکور رشته ی پزشکی پذیرفته شوید میبایست دروسی همچون زیست شناسی و فیزیک را در اولویت قرار دهید.
برنامه ریزی هفتگی : حداکثر سه روز در هفته به تست زنی اختصاص دهید و فاصله بین مطالعه و تست زدن برای هر درس را درست مدیریت کنید ؛ این امر سبب میشود تفهیم و یادگیری عمیق باشد , فراموشی مطالب به حداقل برسد , به خاطر سپاری آن به حداکثر مقدار خود برسد , مباحث طبقه بندی و منظم شکل بگیرند.
برنامه ریزی هفتگی : به عنوان قدم آخر در برنامه ریزی هفتگی ، آخر هر هفته خود را ارزیابی کنید. ببینید چند درصد به برنامه ی خود پایبند بوده اید. اگر از عملکرد خود راضی نبودید با برنامه ای ریزبینانه تر خود را ملزم به پایبندی به برنامه ی هفتگی خود کنید. اگر از خود راضی بودید به خود جایزه بدهید.
حتما استراحت و تفریح را در بازه ی برنامه ی خود جای دهید. با نزدیک شدن به آزمون کنکور مقدار آن را کاهش دهید شب ها حتما ۷ ساعت بخوابید . ظهر ها هم تا یک ساعت استراحت و خواب توصیه می شود و مانعی ندارد .
هرگز یک هفته را به مطالعه و هفته بعدی را به تست اختصاص ندهید. تست زنی و مطالعه را با هم در یک هفته داشته باشید.نباید دروس عمومی را در یک هفته و دروس تخصصی در هفته ای دیگر مطالعه کنید. باید هر دو را در یک هفته داشته باشید.
استراحت های طولانی ( مثلا یک هفته یا یک ماه ) به خود ندهید زیرا شما را تنبل و کم کار میکند و انرژیتان را تحلیل میبرد.هرگز با افرادی که علم و دانش مشاوره را ندارند مشورت و هم فکری نکنید.
بلند پروازی نکنید برنامه رو بیش از حد توانتون تنظیم نکنید، واقع بین باشید.مباحث پیچیده و سخت رو زمانی مطالعه کنید که کارایی و توان ذهنی بیشتری دارید.
حتما حتما در برنامه یک روز درس های متفاوتی رو قرار بدید و تنها یک درس خاص رو مطالعه نکنید.تک برنامه ای باشید، از آشفته کردن ذهنتون با چند برنامه ای بودن و برنامه های درهم و نامنظم خودداری کنید.
تا حد ممکن تعداد تست هایی که قراره در یک هفته کار کنید رو هم مشخص کنید تا بتونید برای تست ها هم برنامه ریزی کنید.بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مطالعه بی وقفه حتما استرحت کوتاهی در حد ۱۵-۱۰ دقیقه داشته باشید. البته میتونید هر ۱۵ دقیقه مطالعه هم استراحتی در حد ۲-۱ دقیقه داشته باشید.
توجه کنید که در طول هفته تمام دروس اختصاصی و عمومی در برنامه ریزی باید جا داشته باشن و همراه مطالعه زمانی رو هم برای تست زدن در نظر بگیرید. اینجوری نباشه که یک هفته فقط مطالعه کنید و یک هفته فقط تست بزنید.
برای خواب و استراحت و تفریحات هم برنامه ریزی داشته باشید، خوب خوابیدن برای تمرکز و هوشیاری کامل لازمه پس حتما ۸-۶ ساعت خواب شب داشته باشید. برای تفریح کردنم زمانی رو در نظر بگیرید مثلا آخر هفته ها یک نصفه روز رو به خوش گذرونی با دوستاتون بپردازید، اما نباید این تفریحات شمارو از مسیر مطالعاتی دور کنه، حتما کنترلش کنید.