تزیین لبو شب یلدا + با دیدن این تزیینات مطمئنا یلداتون متفاوت میشه
مدل کت و دامن مجلسی گیپور ترکیه ای زنانه کوتاه و بلند با طرح های جذاب و شیک
مدل کت و دامن مجلسی گیپور ترکیه ای مدل کت و دامن مجلسی گیپور ترکیه ای زنانه کوتاه و بلند با طرح های جذاب و شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب …
مدل لباس عروس پرنسسی جدید + از زیباترین مدل لباس عروس های سال دیدن کنید
مدل لباس عروس پرنسسی جدید مدل لباس عروس پرنسسی جدید + از زیباترین مدل لباس عروس های سال دیدن کنید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معمولا، …
مدل ابرو شیک و قشنگ دخترانه برای فرم صورت متنوع
مدل ابرو شیک مدل ابرو شیک و قشنگ دخترانه برای فرم صورت متنوع در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای افزایش حجم ابروها میتوان از انواع داروهای …
تزیین لبو شب یلدا
تزیین لبو شب یلدا + با دیدن این تزیینات مطمئنا یلداتون متفاوت میشه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین لبو شب یلدا : لبوهارو با پوست بزارید بپزه که رنگش و ازدست نده، بعد بزارید با حرارت ملایم سه ساعت اروم بپزه برای سس لبو که طعمشو شیرین کنه نبات با شکر میتونید بریزید سلیقه ای هستش بعد از اینکه دراوردید لبو رو بزارید ت. سس تا ده الی ۱۵ دقیقه خوب مواد به خورد هم بره همین
شب یلدا از دوران باستان تاکنون مردم به دلایلی مختلفی این جشن را برپا می کردند یکی از داستان ها یا بهتر است بگوییم خرافاتی که در مورد این شب وجود دارد این است که در ایران باستان تاریکی نماینده ی اهریمن بود و چون شب یلدا طولانی ترین شب سال بود، در حقیقت به نوعی یک شب اهریمنی محسوب می شده است از این رو مردم آتش می افروختند تا از تاریکی و نیروهای اهریمنی و شیطانی بگریزند.
یکی دیگر از دلایلی جشن گرفتن یلدا به اعتقاد برخی تاریخ شناسان این است که در واقع ۳۰ آذر برای اکثر دهقانان و کشاورزان روز پایان برداشت و آغاز فصل استراحت بوده از این رو با جمع کردن مغزها و میوه های تابستانی مثل هندوانه به استقبال این روز عزیز می رفتند و طولانی ترین شب سال را جشن می گرفتند.
امروزه تزیین سفر شب چله با میوههای متنوعی مثل انگور و سیب و خوراکیهایی مثل لبوی پخته جزو آداب و رسوم شب یلدا است. اما این میوهها و شب چرههایی مثل انواع میوه خشک به مرور به سفره یلدا اضافه شدند. در مورد این که نماد لبو در شب یلدا چیست اطلاعاتی در دسترس نیست اما به هر حال در لیست خوراکیهای شب یلدا قرار گرفته است.
خواص و فواید لبو برای سلامت بدن آن قدر فراوان است که آن را به عنوان اصلیترین خوراکیهای یلدا تبدیل کرده است. لبو موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی در پاییز و زمستان پیشگیری میکند. به علاوه خوردن لبو به تمیز کردن معده کمک می کند و سرشار از مواد مفید و مغذی برای بدن است. پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه لبو به روش بازاری را هم بخوانید.
مگه میشه، شب یلدا باشه و لبو تو سفره یلدا نباشه! پس بیا با هم یه لبوی داغ و خوشمزه و خوش عطر درست کنیم راز خوشمزگی لبو اینه که رنگ لبو که خریداری میکنید قرمز روبه تیره باشه. هر چه تیره تر لبو شیرین تر خواهد بود.
نکته بعدی هم اینه که سر و دم لبو را جدا نکنید. پوستش هم لازم نیست جدا کنید، فقط کافیه با برس یا مثل من با اسکاچ پوست لبو را تمیز بشورید.لبوها را داخل قابلمه بچینید، تا روی لبوها آب بریزید، روی شعله متوسط حدود دو سه ساعتی بزارید تا پخته بشه
.بعد پوست لبو را جدا کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید البته میتونید با کاتر لبو را به شکلهای مختلف برش بزنید اما این روش سنتی تر و بازاری تره.به آب باقیمانده ته قابلمه دو سه قاشق شکر اضافه کنید ده دقیقه بجوشه تا کمی قوام بیاد، لبوها را دوباره به قابلمه برگردونید
دو سه تیکه نبات هم روی اونا بزارید بعد از حدود یک ربع آب لبوها غلیظ و خوشرنگ شده، داخل ظرف سرو بریزید و از آب لبو روی لبوها بریزید تا شیرین تر و خوشمزه تر بشه.این آب لبو فوق العاده خوشمزه و خوشرنگه که شما میتونید برای تزیین ماست یا برای سس سالاد استفاده کنید، رنگ سس صورتی خیلی خوش رنگی میشه.
مواد لازم: ۵۰۰ گرم لبو اب به میزان لازم شکر سه قاشق نبات یک تکه طرز تهیه: لبو انتخاب کردن سه تا نکته داره ۱.لبو های تیره انتخاب بشه ۲.لبو های گردو تپلی انتخاب بشه ۳.لبو ها سر و ته داشته باشن
لبو ها رو شسته و درسته میذاریم بپزه یک تا سه ساعت طول میکشه بعد از پخت از قابلمه جدا میکنیم و به آب لبو شکر میزنیم لبو ها رو پوست گرفته و خرد میکنیم و مجدد داخل آب لبو میذاریم نبات اضافه میکنیم و یک ربع بجوشه و تمام داخل ظرف سرو میکشیم و از سس لبو که کمی غلیظ هست روی لبو میریزیم و نوش جونتون
مرحله ۱ لبو ها را شسته و در قابلمه را گذاشته مقداری آب روی آن بریزید تا روی لبوها را بگیرد و سپس بگذارید تا بپزد و بعد از پخت به دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید
مرحله ۲ برای تزیین گل رز لبو ها را برش نازک بزنید سپس کنار هم قرار بدهید و بعد از آب اضافه لبوها روش بریزید البته لازم به توضیح نیست میدونم که همه شما بانوان کد بانو و هنرمند هستید (جهت یاداوری)
مرحله ۳ لبو سرشار از نیترات است که باعث باز شدن عروق می شود و از این جهت برای افرار مسن که در معرض خطر سکته قلبی یا گرفتگی عروق هستند مفید است. ضد سرطان استمرحله ۴ ضد پیری زودرس است یک خوراک مفید برای جلوگیری و مقاومت در برابر سرماخوردگی است. مصفای خون است و باعث رقیق شدن صفرا می شود.
مرحله ۵ سرشار از آهن است و کم خونی را درمان می کند. برای از بین بردن افسردگی، بدخلقی و کسالت روح مفید است. خشکی پوست را از بین می برد. سرشار از آنتی اکسیدان است
مرحله ۶ چربی و کلسترول خون را کاهش می دهد. با داشتن فیبر فراوان یکی از خوراکی های موثر برای جلوگیری و درمان یبوست است در دمان التهاب روده موثر است. تقویت کننده قوای جنسی است.
یکی از زیباییهای آشپزی، هنر زیبای سفرهآرایی است. سفره آرایی خود شامل بخش میوهآرایی و سبزیآرایی میشود که هر یک از آنها جزو چشمنوازترین هنرهای تجسمی محسوب میشوند و البته به وسایل مخصوص و مهارت زیاد نیاز دارد.
برای تزیین لبو یه شکل گل رز ابتدا باید لبو را شسته و آن را آبپز کنید. سپس پوست آن را بگیرید و به صورت ورقهای نازک برش بزنید. روی هر یک از ورقهها از مرکز به سمت بیرون یک برش بزنید. یک تکه از لبو را به صورت مکعب کوچک برش داده و آن را به عنوان مرکز گل سر یک خلال دندان نصب کنید.vحالا از کوچکترین برش شروع کنید به نصب کردن گلبرگها؛ به این ترتیب که از پایین خلال دندان ورقههای کوچک را داخل خلال کنید تا به روقههای بزرگتر برسید. حدود ۸-۹ ورقه از برش لبو را به سیخ بکشید تا گل رز شما شکل بگیرد. میتوانید از این رز لبو در کنار سایر سبزیجات و برای تزیین سالادهای مختلف استفاده کنید.