تزیین پیتزا با سس گوشت و قارچ برای مهمانی
مدل مانتو ابروبادی جلو باز کوتاه و بلند دحترانه و زنانه با طرح های جذاب و لاکچری
مدل مانتو ابروبادی جلو باز مدل مانتو ابروبادی جلو باز کوتاه و بلند دحترانه و زنانه با طرح های جذاب و لاکچری در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …
مدل بلوز مجلسی ساده و شیک ایرانی و ترکیه ای دخترانه و زنانه
مدل بلوز مجلسی ساده مدل بلوز مجلسی ساده و شیک ایرانی و ترکیه ای دخترانه و زنانه و مدل بلوز مجلسی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چه …
مدل کت دخترانه + قشنگ ترین ست های تیپ مجلسی با کت دخترانه را از ما بخواهید
مدل کت دخترانه مدل کت دخترانه + قشنگ ترین ست های تیپ مجلسی با کت دخترانه را از ما بخواهید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل …
تزیین پیتزا با سس
تزیین پیتزا با سس گوشت و قارچ برای مهمانی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یه پیتزای خوب تشکیل شده از یه خمیر خوب یه سس خوب و مواد رویه اش از پنیر گرفته تا سایر مخلفات. اول از همه راجع به خمیر بگم سعی کنید تا جایی که میتونید خمیر رو خودتون بزنید که الی ماشاالله دستور واسه خمیرپیتزا هست و میتونید استفاده کنید با هرکدوم که راحت ترین کارکنین فقط اینکه ضخامت پیتزا خیلی مهمه سعی کنید نازک بزنید و با دست خمیر رو تو قالب چرب شده پهن کنید .
اما نه اونقدر که خمیر پاره بشه و یا بعد از پخت تحمل مواد رویه رو نداشته باشه خمیر رو به شکل چونه دربیارین بعد لاوردنه بازش کنید و بعد توی قالب با انگشت به اندازه کافی پهنش کنید کناره ها معمولا کمی ضخیم تر هستند سعی کنید کل سطح خمیر ضخامت یکدستی داشته باشه این خیلی مهمه حتما خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کنید میتونید ده دقیقه تو این مرحله به خمیرتون استراحت بدین و روی خمیر رو با پارچه یا سینی بپوشونید که هوا نخوره.
نکته بعد سس پیتزا هست میتونید از انواع سس های آماده (کچاپ تند یا شیرین یا سس قرمز) استفاده کنید یا خودتون زحمت تهیه اش رو بکشیدکه این گزینه قطعا بهتره برای تهیه سس پیتزا خونگی میتونید از ترکیب گوجه فرنگی رنده شده کمی فلفل دلمه ریز شده جعفری ریز شده یه کوچولو سیر با ادویه جات دلخواه(مثل فلفل سیاه و آویشن) استفاده کنید.
روی حرارت بذارید تا خوب آبش کشیده بشه توجه کنید سس و مواد روی خمیر اصلا نباید آبدار باشن بخصوص لایه اول پیتزا سعی کنید برای پختن گوشت حداقل روعن رو استفاده کنید تا چربی پیتزاتون فقط بخاطر پنیرش باشه گوشت و مرغ رو حتما قبلش بپزید و خام تو فر نذارید من داخل مایه گوشتی فقط پیاز ریزشده و گوشت میزنم بقیه مواد رو به صورت خام میریزیم یا تفت کوچیک میدم سس رو جوری روی خمیر بمالید که کناره های نون بدون سس بمونه لبه ها رو میتونید کمی روغن زیتون و سیرله شده برس بزنید.
اولین نکته ای که معمولا از سر بی حوصلگی یا ناآگاهی به اون توجه نمیشه خمیر پیتزاست .برای درست کردن پیتزاهای خونگی معمولا از خمیرهای دایره ای و نیمه آماده بیرون استفاده میکنند که صد در صد کیفیت پیتزای شما رو پایین میاره .از پودر خمیر پیتزای آماده استفاده کنید و خودتون تو خونه خمیر رو عمل بیارید یا اینکه از خمیر جادویی که دستورش تو همین سایت موجوده استفاده کنید .خمیرهای آماده بیرون هرچقدر هم تازه و خوب باشن اما پیتزای خونگی شمارو خراب میکنن و نمیذارن شبیه بیرون بشه .
دومین نکته خیلی مهم سس خمیر شماست .وقتی پودر خمیر آماده یا خمیر جادویی رو خودتون تو خونه درست کردید یه لایه متوسط از اون رو پهن کنید توی قالب های تکنفره پیتزا (بهترین نوعش تفلون هست) یا سینی فری که از قبل با روغن چربش کردید و بعدش با چنگال روی تمام سطح خمیرتون ضربه بزنید تا سوراخ بشه .بعد اونرو برای ۵ الی ۱۰ دقیقه تو فر بذارید تا نیم پز بشه و درش بیارید .
حالا نوبت به سس خمیره که بهتره خودتون درست کنید اگر نتونستید از سس کچاب آماده استفاده کنید .سس دست ساز رو میتونید به راحتی با گوجه فرنگی بدون پوست ،سیر ،پیاز و ادویه های مناسب درست کنید .سطح خمیر نیم پزتون رو خوب سس بزنید و پخش کنید .
سومین نکته مهم اینه که ترجیحا از مواد آبدار مثل گوجه خام یا قارچ خام تو پیتزاتون استفاده نکنید یا اینکه اگر استفاده میکنید حتما باید روی سطح پیتزا بذارید تا آبشون تبخیر بشه و به خورد پیتزا نره چون باعث نرم و شل شدنش میشه .
بهتره از قبل قارچ هارو ورقه ای خورد کنید و تو یه قابلمه دربسته با حرارت کم قرار بدید تا به اصطلاح آب بندازن .بعد اونا رو تو آبکش بریزید و توی پیتزاتون استفاده کنید .اگه میخواید طعم قارچ حسابی تو پیتزاتون باشه بهتره از آب قارچ ها تو سس دست ساز خمیرتون استفاده کنید .
چهارمین نکته که به خوشمزه شدن پیتزاتون کمک میکنه پنیر گوداست .پنیر گودا رو به صورت ورقه ای میتونید از سوپرمارکت ها بگیرید به اسم پنیر تست هم میشناسنش .مثل پنیر پیتزا کش نمیاد اما طعم خیلی خوبی داره .توی انتخاب پنیر پیتزا هم دقت کنید بهترین مارکش رو بگیرید .ترکیب این دوتا پنیر تو پیتزا عالی میشه امتحانش کنید .
پنجمین نکته که آخرین و مهمترین هم هست ادویه های پیتزاتونه .پیتزا هم مثل انواع غذاهای دیگه ادویه مخصوص به خودشو داره که اگه استفادشون نکنید تقریبا تمام طعم اصلی رو از دست دادید .آخرکار قبل از گذاشتن پیتزا توی فر حتما یه کم پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید روش بپاشید .فلفل سفید تندی نداره و بیشتر طعم خوبی به غذا میده تا طعم تند .
به جز طعم یکنواخت و همیشگیتون از مواد و طعم های جدید هم استفاده کنید .مطمئنا طعم پیتزای مرغ و قارچ ،مرغ و اسفناج ،گوشت و قارچ ،ترکیب ژامبون گوشت و مرغ و … رو هم دوست خواهید داشت فقط کافیه تستشون کنید و برای یه بارم شده خودتون درستشون کنید .
نکته بعدی درمورد ریختن پنیر هست من تا جایی که دیدم دوستان بیشترین مقدار پنیر رو برای روی مواد استفاده میکنند درصورتیکه این اشتباست قسمت بیشتر پنیر باید زیر مواد ریخته بشه واون هم بصورت پراکنده پخش بشه همه جای خمیر دقت کنید خمیر رو با مواد و پنیر بیش از حد خفه نکنید هرچیزی که روی پیتزا میریزید.
بصورت پراکنده بریزید و یه جاهایی مابینشون خالی بمونه بهتره قرار نیست کااااملا سطح پیتزا رو بپوشونیم زیادی مواد روی خمیر ریختن پیتزا رو خیس و چرب میکنه و هیچوقت یه پیتزای خوب به ما نمیده پس این کار غلطیه خب بعد از ریختن سس پنیر میریزیم حدود دو سوم کل پنیرمون رو زیر میریزیم بعد مواد پیتزا رو
اگر پیتزامون با گوشت و مرغ هست تو این مرحله گوشت و مرع پخته شده رو میریزیم دقت کنید با دست روی پنیر پخشش میکنیم بازم تاکید میکنم نباید کل سطح رو بپوشونه یجاهایی خالی باشه که پیتزا بیش از حد سنگین نشه اگه پیتزا کالباس و سوسیس بود این مرحله وقت چیدنشونه بعد روی گوشت مخلفات دیگه رو با حوصله و پراکنده میریزیم کمی فلفل دلمه ریز شده کمی ذرت پخته شده اگر گوجه فرنگی میریزید
حتما فقط و فقط قسمت گوشتیش رو استفاده کنید قسمت میانیش رو جدا کنید و حین کار نوش جان کنید😊 گوجه ها رو خیلی ریز خرد کنید سعی کنید اندازه ذرت و فلفل دلمه و گوجه باهم همخونی داشته باشه که شکل زیبایی تری به پیزاتون بده لایه اخر قارچ رو بریزید اگر قارچ رو قبل از گذاشتن روی مواد تفت بدین تا بیشتر ابش کشیده
بشه خیلی بهتره تفت دادن قارچ هم به این صورت هست که اسلایس یا نگینی میکنید و یه کوچولو کره کف تابه میریزید یا حتی بدون کره و نمک و با حرارت بالا تند تند تابه رو تکون بدین تا قارچ اب بندازه و آبش بخار بشه حالا با خیال راحت روی پیتزاتون بچینید این کار واسه اینه که قارچ خام حین پخت آب میندازه و پیتزا رو خیس میکنه اگر قارچ خام استفاده میکنید حتی الامکان اسلایس ها رو نازک بزنید
در نهایت باز روی پیتزا کمی پنیر با دست پخش کنید جوریکه مواد زیری رو بتونید ببینید وکاملا با پنیر پوشونده نشه دمای مناسب برای پخت پیتزا ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه است البته برای فرهای مختلف ممکنه متفاوت باشه حتما فر از قبل گرم بشه دمای بالا حدود یک ربع با حرارت۲۲۰ یا ۲۵۰ درجه فر رو گرم کنید
و بعد از قرار دادن پیتزا دما رو به ۲۰۰ یا ۱۹۰درجه کاهش بدین سینی رو در طبقه وسط بذارین و سعی کنید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نشه پخت پیتزاتون چون خشک و سفت میشه پیتزا باید حرارت زیاد و مدت کم پخته بشه ریختن دونوع پنیر که یکیش هم موتزارلا باشه میتونه به کشسان شدن پیتزاتون کمک کنه راستی میتونید
از خلال های پیاز خام هم برای خوشمزه و زیبا تر شدن پیتزاتون استفاده کنید در کل حواستون به مواد پیتزا باشه که نباید آب بندازه و پیتزا رو خیس کنه بخصوص لایه های اولی که روی خمیر هستن اینجوری هم پخت خمیر طولانی تر میشه هم بافت پیتزاتون خراب میشه امیدوارم نکات مفید باشه براتون التماس دعا دارم