نکات پخت خورشت و راز خوشمزگی و غلیظ شدن خورشت
زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی
زیباترین مدل آرایش صورت زیباترین مدل ارایش صورت مجلسی ناز و دیدنی برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقب باشید که خیلی ریمل نزنید. …
نکات پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی درجه یک
نکات پخت کماج نکات پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در این مقاله، یک دستور …
مدل بستن بند کفش اسپرت + جالب ترین روش های بستن بند کفش اسپرت
مدل بستن بند کفش اسپرت مدل بستن بند کفش اسپرت + جالب ترین روش های بستن بند کفش اسپرت در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل loopback …
نکات پخت خورشت
نکات پخت خورشت و راز خوشمزگی و غلیظ شدن خورشت در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نکاتی مهم در پخت انواع خورشت ها
ابتدا برای جلوگیری از کف زدن خورش، گوشت خورش را در حرارت بالا کمی سرخ میکنیم. با جوش دادن خورش، کم آبی آن را حفظ کرده و در طبخ با حرارت ملایم پخته میکنیم. پس از پختن گوشت، انواع سبزیجات را به آن اضافه میکنیم. برای جلوگیری از له شدن مواد درون خورش، نباید آن را زیاد بزنیم. پیاز را خلال کرده و در حرارت بالا سرخ میکنیم، در صورت نیاز میتوانیم کمی زردچوبه برای رنگ آمیزی اضافه کنیم. در آخرین مرحله، نمک و ترشی را به خورش اضافه کرده و میزان آنها را به ذائقه و میل خود تنظیم میکنیم.
فوت و فن پخت خورشت
ابتدا برای خورش، گوشت را کمی سرخ میکنیم تا در هنگام پخت کف نکند؛ چون با جوشیدن، کف خورش بدرنگ میشود.
خورش را باید با حرارت ملایم پخته کرد و بهتر است کم آب و جاافتاده باشد.
انواع سبزیجات را بعد از پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.
خورش را نباید زیاد هم بزنیم؛ زیرا این کار باعث له شدن مواد داخل آن و از بین رفتن شکل آن میشود.
برای پیاز، باید آن را خلال کرد تا به یک اندازه باشد و در هنگام سرخ کردن، همه آن یکدست طلایی شود. برای افزایش رنگ آن، میتوان کمی زردچوبه اضافه کرد.
چاشنی خورش بسته به سلیقه شخص متفاوت است و میتوان میزان آن را کم یا زیاد کرد.
برای پخت گوشت، بهتر است آن را با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته کرد و بعد سبزیجات را به آن اضافه کرد.
در نهایت، نمک، ترشی و چاشنی خورش را در آخرین مرحله طبخ به آن اضافه میکنیم.
پس از پختن، خورش را میتوان باز گذاشت تا آب زیادی آن تبخیر شود.
تهیه پیاز داغ برای خورشت
برای تهیه پیاز سرخ شده که در تمام خورشها استفاده میشود، باید این مراحل را دنبال کرد:
سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کنید.
سه تا چهار قاشق غذاخوری روغن آبکرده را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم تا طلایی شدن آن، سرخ کنید. برای دستیابی به رنگ طلایی، گاهی نیاز است که پیاز را آرام آرام به هم بزنید.
بلافاصله یک استکان آب را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب جذب شود و پیاز سرخ شده در ظرف باقی بماند. میتوانید بهجای آب، یک قاشق سوپخوری شکر هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود.
با تهیه پیاز سرخ شده به این تعداد، میتوانید در تمام خورشهای خود از آن استفاده کنید.
آبلیمو در خورشت
وقتی آبلیمو به خورش اضافه شود، طعم و بوی خورش بهبود پیدا میکند و رنگ آن نیز زیباتر میشود. بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو، زمانی است که خورش به طور کامل پخته شده و زیر آن را تازه خاموش کردهاید. در صورتی که آبلیمو را در حالتی که خورش هنوز در حال جوشیدن است، اضافه کنید ممکن است باعث تغییر رنگ و طعم خورش شود و ممکن است به شکلی که قرار نیست ظاهر شود. لذا باید بهترین زمان را برای اضافه کردن آبلیمو پس از پخت خورش در نظر گرفت.
رب گوجه فرنگی در خورشت
برای افزودن رب گوجه فرنگی به خورش، ابتدا در یک مقدار روغن سرخ کنید تا مزه و طعم آن بهبود یابد. سپس زمانی که خورش جا افتاد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. این کار باعث میشود که رنگ و طعم خورش بهتر شود.
شور شدن خورشت
به منظور کم کردن شوری در خورش، میتوانید یک سیب زمینی را به دو نیم کرده و آن را به خورش اضافه کنید. سیب زمینی باید بعد از برش دادن، کمی بجوشد تا شوری را جذب کند. بهتر است قبل از این کار، مطمئن شوید که سیب زمینی کاملا تمیز شده است.
چرب شدن خورشت
اگر خورش شما بیش از حد چرب شد، میتوانید با داشتن چند قطعه یخ، به آن کمک کنید. برای این کار، ابتدا چند عدد قطعه یخ را در پاکتی بریزید و آن را محکم ببندید. سپس پاکت را درون خورش بیاندازید و کمی صبر کنید تا چربیها به دور پاکت جمع شوند. سپس میتوانید پاکت را بردارید و خورش را بدون چربیهای اضافی سرو کنید.
لیست انواع خورشت ایرانی
خورش قیمه
خورش قورمه سبزی
خورش فسنجان
خورش بادمجان
خورش آلو اسفناج
خورش کرفس
خورش بامیه
خورش لوبیا سبز
خورش کدو
خورش مرغ
خورش خلال کرمانشاه
خورش ماست اصفهان