نکات برنج کته و فوت و فن پخت برنج کته و سریع ترین روش پخت برنج کته
نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای
نکات شیرینی پنجره ای نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی …
نکات پخت شیرینی کشمشی و فوت و فن شیرینی کشمشی
نکات پخت شیرینی کشمشی نکات پخت شیرینی کشمشی و فوت و فن شیرینی کشمشی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد شیرینی کشمشی به دلیل بافت نرم …
نکات پخت ترحلوا و فوت کوزه گری پخت ترحلوا
نکات پخت ترحلوا برای دانستن نکات پخت ترحلوا ابتدا باید بدانید که ترحلوا یک نوع شیرینی سنتی ایرانی هستند که از شیر، آرد، شکر و زعفران تهیه میشوند. در ترکیه و برخی …
نکات برنج کته
آب کردن برنج
اولین کار در تهیه برنج کته این است که باید بدانید چگونه برنج را بخیسانید.برای این کار کافی است که چند بار برنج را بشویید تا هم لعاب دار شود و هم اینکه وقتی که پخته می شود به هم نچسبد.این کار باعث می شود که بعد از پخت مشاهده کنید که برنجتان سفید و خوشرنگ می شود.
نکته مهم این است که اگر از برنج هندی استفاده می کنید ۲۰ دقیقه و اگر از برنج ایرانی استفاده می کنید ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید.برنج هندی مقاومت بیشتری دارد و از آب ولرم استفاده کنید نه گرم تا برنج شما وا نرود.
در این مرحله نیازی نیست که به آب و برنج نمک هم اضافه کنید چون زمان آن بسیار کوتاه است.توجه داشته باشید که برای پخت برنج باید از قابلمه ای استفاده کنید که سه برابر حجم برنج جا داشته باشد تا برنج شما شفته نشود.
جوشاندن برنج
در این مرحله ابتدا برنج را کف قابلمه صاف کنید و انگشت خود را روی سطح برنج قرار دهید ، سپس یک بند انگشت آب بالای سطح برنج برای برنج ایرانی و یک و نیم بند انگشت آب برای برنج هندی باید روی سطح برنج را بگیرد.
حالا وقت ان است که نمک و روغن را به قابلمه اضافه کنید.حسن اضافه کردن نمک در این مرحله این است که باعث می شود که برنج بیشتر جوش بخورد و وا نرود.
اضافه کردن روغن هم باعث می شود که دانه های برنج به هم نچسبند.روغن را زیاد نریزید و به اندازه بریزید چون زیاد ریختن روغن نتیجه عکس می دهد و باعث می شود که برنج شفته شود.
مقدار مناسب نمک و روغن
مقدار نمک مورد نیاز برای پخت کته به این صورت است که به ازای هر دو پیمانه برنج یک قاشق مربا خوری سر خالی نمک معمولی باید به قابلمه اضافه کنید.
مقدار روغن مورد نیاز هم به این صورت است که به ازای هر پییمانه برنج باید نصف قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه کنید.
بعد از این مرحله باید قابلمه را روی شعله ای که نه نسبت به قابلمه کوچک است و نه بزرگ قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.وقتی که شروع به جوشیدن کرد باید حرارت رو متوسط رو به کم کنید به عبارتی دو برابر شعله ای که موقع دم کشیدن برنج قرار می دهید.
وقتی که آب برنج تمام شد و حفره هایی در برنج ایجاد شد باید برنج آماده دم گذاشتن شود.در این مرحله حدودا نصف فنجان آب کف قابلمه می ماند.
توجه داشته باشید که وقتی برنج در حال جوشیدن است یا خیلی کم به هم بزنید یا اصلا به هم نزنید تا برنج شفته نشود.
اگر برنج خوب قد نکشیده بود یا مغز آن سفت بود باید نصف فنجان آب داغ به برنج اضافه کنید.توجه داشته باشید مغز برنج کته به هیچ وجه نباید خیلی نرم باشد چون در حین پخت وا می رود و شفته می شود.
دم گذاشتن برنج کته
در این مرحله برنج را در وسط قابلمه مانند تپه جمع کنید و با کف کفگیر چند حفره در برنج ایجاد کنید تا برنج بهتر دم بکشد.روی در قابلمه دم کنی قرار دهید و حدود بیست دقیقه زمان دهید تا به آرامی برنج پخته شود.بعد از دم کشیدن اگر بلافاصله می خواهید در ظرف بریزید به آرامی این کار را کنید.
نکات مهم برای برنجی که زود شفته می شود
در مرحله جوشاندن برنج توجه داشته باشید که نباید بیشتر از یک بند انگشت آب در قابلمه بریزید.توجه داشته باشید که موقع جوشیدن برنج آن را به هم نزنید و آن را آب نکنید تا بخیسد و بعد از شستن آن را بجوشانید و موقع دم گذاشتن آب خیلی کمی کف قابلمه باشد.
برتری برنج کته به برنج آبکش چیست
برنج کته طعم و عطر بهتری دارد و آبکش کردن برنج باعث می شود که ویتامین B برنج یک سوم شود.از نظر کالری با هم برابر هستند ولی ویتامین های برنج کته خیلی بیشتر از برنج آبکش می باشد.