نکات پخت سوپ جو و راز خوشمزه شدن سوپ جو و ادویه آن
نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود
نکات مربا به نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود در سایت چلو گوشت.مربای به با رنگ زیبا و قرمز خود دل هر کسی را می برد و کمتر …
نکات پخت ترحلوا و فوت کوزه گری پخت ترحلوا
نکات پخت ترحلوا برای دانستن نکات پخت ترحلوا ابتدا باید بدانید که ترحلوا یک نوع شیرینی سنتی ایرانی هستند که از شیر، آرد، شکر و زعفران تهیه میشوند. در ترکیه و برخی …
نکات پخت برشتوک و راز خوشمزگی برشتوک خانگی و خوشمزه
نکات پخت برشتوک نکات پخت برشتوک و راز خوشمزگی برشتوک خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برشتوک یک شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه …
نکات پخت سوپ جو
نکات پخت سوپ جو و راز خوشمزه شدن سوپ جو و ادویه آن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد
در سراسر جهان، ما میتوانیم انواع مختلفی از سوپها را با روشها و غلظتهای متنوع در فرهنگ غذایی مختلف ببینیم. اکثر سوپها از ترکیبی از سبزیجات و صیفیجات، همراه با مرغ یا گوشت و تنوعی از ادویهها تهیه میشوند. در این مقاله، تعدادی از مهمترین نکات مربوط به سوپ جو را برای شما آماده کردهایم. سوپ جو یکی از خوشمزهترین و محبوبترین سوپهای بینالمللی است.
نقش عصاره و استاک
اضافه کردن استاک یا عصاره مرغ و گوشت به سوپ شما به آن عطر و طعم دلپذیری میبخشد. اگر شما خودتان آب گوشت یا قلم تهیه میکنید، حتماً قبل از استفاده آن را صاف کنید و چربی اضافی را از آن جدا کنید. استاک یا قرصهای عصاره مرغ و گوشت معمولاً شامل مقدار زیادی نمک هستند، بنابراین پس از اضافه کردن استاک، سوپ را بچشید و در صورت نیاز میزان نمک را تنظیم کنید.
آب لیموی تازه را فراموش نکنید
توصیه میشود که سوپ جو را با برشهای تازه لیمو ترش سرو کنید. اگر قصد دارید آبلیمو را به سوپ اضافه کنید، بهتر است آن را در انتهای فرآیند پخت سوپ اضافه کنید.
مواد اولیه حتما تازه باشند
تلاش کنید همیشه از سبزیجات و صیفی جات تازه استفاده کنید. در صورتی که در بعضی فصلهای سال نمیتوانید از سبزیجات تازه استفاده کنید، ممکن است به استفاده از بستهبندیهای منجمد اکتفا کنید. قبل از اضافه کردن سبزیجات منجمد به سوپ، حتما آنها را آبکش کنید. همچنین، برخی از محصولات کنسروی حاوی مقداری نمک میباشند و بهتر است قبل از اضافه کردن آنها به سوپ، آنها را بررسی و تست کنید.
جلوگیری از چرب شدن سوپ جو
سوپ جو باید با چربی زیادی تهیه نشود. میتوانید از کره یا انواع روغن در تهیه سوپ استفاده کنید، اما در صورتی که سوپ شما به هر دلیلی چرب شد، بهتر است آن را در یخچال خنک کنید تا بتوانید به راحتی چربی اضافی را از روی آن بردارید. به همین دلیل، همیشه توصیه میشود قبل از اضافه کردن آب گوشت و مرغ به سوپ، آنها را صاف کنید.
نکات پخت سوپ جو
برای مهمانیها، میتوانید سوپ را از شب قبل آماده کنید. سوپ آماده در داخل یخچال، پس از چند ساعت نه تنها طعم خود را از دست نمیدهد، بلکه بسیار خوشمزهتر هم میشود.
رفع شوری سوپ جو
سوپ نباید بیش از حد شور باشد. بسیاری از افراد ترجیح میدهند پس از چشیدن کمی از سوپ، در صورت لزوم به آن نمک اضافه کنند. اگر به هر دلیلی سوپ شما شور شده است، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
یک سیب زمینی را پوست کنید و آن را به صورت کاملاً تمیز و تازه به سوپ اضافه کنید.
اجازه دهید سیب زمینی حدود ۱۵ دقیقه در سوپ بپزد و متخلخل شود.
پس از مدت زمان مشخص، سیب زمینی را از سوپ خارج کنید.
با انتخاب سیب زمینی درست میزان نمک اضافه شده به سوپ کاهش مییابد.
این روش همچنین برای سایر خورشتها و غذاها نیز قابل استفاده است.
پوره کردن سوپ جو
ترجیحات در مورد ضخامت سوپ جو متفاوت است. بعضی افراد ترجیح میدهند سوپ جو را به شکل پوره درست کنند و برخی دیگر ترجیح میدهند تا سبزیجات به طور مشخص در سوپ حضور داشته باشند. اگر میخواهید سوپتان کمی غلیظتر شود، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
بعد از آماده شدن سوپ جو، کمی از مواد سوپ را درون یک غذاساز یا میکسر بریزید.
مواد را به طور کامل پوره کنید تا سبزیجات خرد شده و سوپ غلیظتر شود.
سپس پوره را به سوپ برگردانید و مخلوط کنید تا سوپ به طور یکنواخت غلیظ شود.
با اضافه کردن این پوره به سوپ، هم ضخامت سوپ افزایش مییابد و هم سبزیجات مشخصی در سوپ حضور خواهد داشت.
با این روش میتوانید سوپ جو را با ضخامت دلخواه خود تهیه کرده و در عین حال مقداری از سبزیجات را در آن حفظ کنید.
راهکار غلیظ شدن سوپ جو
برای غلیظ کردن سوپ جو، میتوانید از آرد یا نشاسته استفاده کنید. اما باید توجه داشته باشید که آرد را به مقدار مناسبی اضافه کنید و از آرد زیاد استفاده نکنید. روش زیر را میتوانید برای غلیظ کردن سوپ جو استفاده کنید:
حدود دو قاشق چایخوری آرد را در کمی آب سرد حل کنید. میتوانید از آب یا کمی سوپ جو استفاده کنید تا آرد را حل کنید.
به آرد اجازه دهید کاملاً حل شود و تشکیل گولههایی نکند.
سپس آرد حل شده را به سوپ جو اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند.
با اضافه کردن آرد به سوپ، میتوانید آن را غلیظتر کنید. اما به یاد داشته باشید که مقدار آرد را کنترل کنید و زیادهروی نکنید تا سوپ خیلی چسبنده نشود. با تجربه و تنظیم مقدار آرد، میتوانید ضخامت دلخواه خود را برای سوپ جو بدست آورید.
استفاده از خامه در پخت سوپ جو
در صورت استفاده از خامه در دستور سوپ جو، نیازی به اضافه کردن آرد نخواهید داشت. خامه معمولاً توانایی غلیظ کردن سوپ را دارد و به آن طعم چرب و غلیظ میدهد. برای جلوگیری از جدا شدن خامه، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
۳ قاشق آب لیمو ترش یا سرکه را با خامه مخلوط کنید. این مرحله به کمک اسید موجود در لیمو ترش یا سرکه، از جدا شدن خامه جلوگیری میکند.
اجازه دهید مخلوط خامه و آب لیمو ترش یا سرکه برای مدتی در یخچال خنک شود. این کار باعث استحکام بیشتر خامه میشود.
سپس سوپ جو را داغ به آرامی به خامه اضافه کنید. بهتر است این کار را به تدریج و به آرامی انجام دهید تا خامه به طور یکنواخت در سوپ ترکیب شود.
با اضافه کردن خامه به سوپ جو، میتوانید آن را چرب و غلیظ کنید و طعم خوشایندی به سوپ بدهید. با استفاده از روش فوق، خامه در سوپ جو متمایل به جدا شدن نخواهد بود و به خوبی در سوپ حفظ میشود.
اضافه کردن شیر به سوپ جو
برای پخت سوپ جو یا سوپ گندم با شیر، توصیه میشود توجه داشته باشید:
شیر را قبل از استفاده گرم کنید: قبل از اضافه کردن شیر به سوپ، آن را درون قابلمه یا دیگ دیگری گرم کنید. این کار باعث جلوگیری از بریده شدن سوپ میشود.
خیساندن جو یا گندم: اگر از جو یا گندم در سوپ استفاده میکنید، بهتر است آنها را چند ساعت قبل از پخت در آب بخیسانید. این کار باعث نرم شدن و آماده شدن بهتر جو یا گندم میشود. اما اگر عجله دارید، میتوانید از بلغور پاک شده یا جوپرک استفاده کنید، زیرا این مواد در زمان کوتاهتری پخته میشوند.
آبکشی جوپرک: در صورت استفاده از جوپرک، حتماً قبل از اضافه کردن آب، آن را آبکش کنید. این کار باعث پاک شدن اضافی ذرات و آسیابی شدن جوپرک میشود.
ریختن پیاز در سوپ جو
در سوپ، داخل قابلمه میتوانید پیاز نگینی سرخ شده یا خام بریزید. اگر از حضور پیاز داخل سوپ لذت نمیبرید، راه دیگری نیز وجود دارد. میتوانید برای بوی مرغ، پیاز شسته را درسته در قابلمه بریزید و آن را در آخر پخت سوپ حذف کنید یا به آرامی له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
با این تغییرات، میتوانید به سوپ خود طعم و بوی دلخواه بدهید و مطمئن شوید که تمامی افراد از آن لذت میبرند.
آشنایی با سبزیجات سوپ جو
در صورت استفاده از جعفری در سوپ، حتما آن را در آخر بر روی سوپ بریزید تا عطر و رنگ آن حفظ شود و بهترین اثر را داشته باشد. همچنین، بهتر است سبزیجات سفت تر را زودتر به سوپ اضافه کنید و سبزیجاتی که زودتر میپزند را در اواخر پخت سوپ به آن اضافه کنید.
با این تغییرات، میتوانید جعفری را بهینه استفاده کرده و سبزیجات را به طور مناسب به سوپ اضافه کنید تا بهترین نتیجه را در حفظ طعم، عطر و رنگ سوپ خود داشته باشید.
فوت و فن سوپ جو
در صورت استفاده از رب گوجه فرنگی، حتما قبل از اضافه کردن آن به سوپ، آن را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و طعم بهتری به سوپ ببخشد. همچنین، برای مهمانیهای مهم میتوانید سوپ را روی ظروفی که دارای وارمر هستند سرو کنید، این کار باعث میشود سوپ گرم خود را در طول زمان حفظ کند. همچنین، اگر سوپ را به صورت سرد میخواهید سرو کنید، باید آن را در ظرف سرد سرو کنید تا دمای سوپ حفظ شود.
ادویه برای خوشمزه شدن سوپ جو
سوپ جو به خودی خود طعم ملایمی دارد و برای خوشمزهتر شدن آن میتوان از ادویههای مختلفی استفاده کرد. برخی از ادویههایی که میتوان به سوپ جو اضافه کرد عبارتند از:
زردچوبه (۱ قاشق چایخوری): زردچوبه علاوه بر طعم و رنگ دلپذیر، خواص ضد التهابی نیز دارد.
فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری): فلفل سیاه طعم تندی به سوپ میدهد و به هضم غذا کمک میکند.
پودر سیر (۱ قاشق چایخوری): پودر سیر عطر و طعم بینظیری به سوپ میبخشد و برای سلامتی نیز مفید است.
آویشن (۱ قاشق چایخوری): آویشن عطر و طعم خاصی به سوپ میدهد و خواص ضد باکتریایی دارد.
جعفری خشک (۲ قاشق غذاخوری): جعفری خشک طعم تازهای به سوپ میدهد و سرشار از ویتامین C است.
نعناع خشک (۱ قاشق غذاخوری): نعناع خشک برای ایجاد طعم خنک و گوارا در سوپ مناسب است.
علاوه بر این ادویهها، میتوانید از ادویههای دیگری مانند زیره، کاری و یا حتی پودر پیاز نیز استفاده کنید. میزان استفاده از هر ادویه بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید آن را کم و زیاد کنید.