نکات قورمه سبزی + 15 نکته طلایی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی
نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی
نکات پخت مربای بالنگ نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای بالنگ یکی از خوشمزهترین و …
نکات پخت همبرگر خانگی و راز خوشمزگی همبرگر خانگی درجه یک
نکات پخت همبرگر خانگی نکات پخت همبرگر خانگی و راز خوشمزگی همبرگر خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ همبرگر، یکی از لذیذترین …
نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی
نکات سس انبه نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. انبه، یک میوه لذیذ و غنی …
نکات قورمه سبزی
نکات قورمه سبزی + ۱۵ نکته طلایی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در سایت چلو گوشت.قورمه سبزی به جرات محبوب ترین غذای ایرانی است ولی باید توجه داشته باشید که نکاتی است که باعث می شود طعم انواع قورمه سبزی با هم متفاوت باشند.این نکات معمولا بر اثر تجربه حاصل می شود و معمولا قورمه سبزی افراد مسن تر خوشمزه تر می شود.
نکات قورمه سبزی
نکته اول
مهمترین کاری که در پخت قورمه سبزی انجام دهید این است که باید به آن زمان کافی دهید.حداقل زمان برای پخت آن ۵ ساعت می باشد ولی اگر زمان کافی دارید اجازه دهید بیشتر هم با شعله کم پخته شود.
نکته دوم
برای تهیه قورمه سبزی از آب جوش استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی شما بهتر شود.
نکته سوم
اگر از سبزی تازه استفاده کنید طعم قورمه سبزی شما بهتر می شود.
نکته چهارم
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیندازد در ۵ دقیقه پایانی پخت غذا دو تکه یخ داخل قورمه سبزی بریزید و از نتیجه حیرت کنید.
نکته پنجم
لیمو عمانی را در ۱۵ دقیقه پایانی اضافه کنید و تخم های درون ان را خارج کنید تا قورمه سبزی شما ترش شود نه تلخ.
لیمو عمانی را در آب جوش دو نیم کنید.
نکته ششم
استفاده از آب گوشت و یا آب قلمه گوساله طعم نذری های محرم را در غذای شما تداعی می کند.
نکته هفتم
به هیچ وجه برای پخت قورمه سبزی از زودپز استفاده نکنید و آن را حتما در قابلمه بپزید.
نکته هشتم
استفاده از لوبیا چیتی باعث افزایش غلظت آب قورمه سبزی شما می شود.
نکته نهم
اگر از لوبیا قرمز استفاده می کنید بهتر است یک ساعت پخته شود تا رنگ ان باعث تغییر رنگ قورمه سبزی نشود.
نکته دهم
یکی از نکات طلایی پخت قورمه سبزی استفاده از یک قاشق رب انار در آن است که غلظت و طعم غذای شما را بهبمود می بخشد.بهتر است در اواسط پخت به غذا اضافه شود.
نکته یازدهم
اگر شنبلیله خشک را به اندازه یکی دو قاشق در روغن تفت دهید و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید عطر و طعم غذای شما بهتر می شود.
نکته دوازدهم
در سبزی قورمه سبزی حتما باید اسفناج و تره باشند ولی اگر اسفناج نبود برگ چغندر را جایگزین کنید.
نکته سیزدهم
سبزی قورمه سبزی باید خیلی ریز شود اگر چند بار هم خرد کردید ضرر نمی کنید.
نکته چهاردهم
بهترین گوشت برای تهیه قورمه سبزی گوشت گوسفندی است.
نکته پانزدهم
موقعی که سبزی را تفت می دهید گوشت را نیز با آن تفت دهید تا قورمه سبزی شما لعاب دار شود.